Tippning av Div 1 södra 2013/14

Publicerad 2013-08-28 20:13:00 i Allmänt,

Eftersom att det är så himla roligt att spekulera och tro en massa så ska självklart denna bloggs första inlägg handla om hur serien kommer sluta. Alltid kul då man kommer trampa på någons tår. Första inlägget behandlar platserna 12-7.

12. Westervik IBK, Laget som alla undrar hur de kunde hamna i denna serie!?? Vet egentligen inget om laget mer än att de är två herrar som gör galet mycket poäng, och att de gick lite knackigt för dem ifjor. Detta tror jag räcket till en 12e plats i serien.

11. Malmhaug KFUM IBF ett lag som var rejält indraget i bottenstriden förra säsongen, och jag tror de kommer vara där i år igen. Ett väldigt lååååångt lag, måste vara en medellängd på 195 i förstalinan! De har tappat sin enda spelare under 190 vilket kan vara det som väger över till att inte klara ett nytt kontrakt?

10. IK Stanstad, nykomlingar för året. De kvalade sig upp mot något Hallandslag och klararde det med precis. Tittar man på tidigare kvalsegrar från Skånet-tvåan så vann bla Höllviken sitt kval med 20-1. Stanstad har några duktiga spelare med rutin från FC Helsingborg, och levererade i Skånemästerskapen ifjor. Tror dock inte denna anrika förening kommer klara nytt div 1 kontrakt.

9. Lagan IBK kommer precis som ifjor klara kontraktet som sista lag. De kommer grisa sönder i vanlig ordning i sin hemmahall där innebandy borde vara förbjuden och på så sätt ta de poäng de behöver. Har även sett att den gamla Osby-liraren David Rydh har anslutit till klubben vilket kommer kännas i kroppen på motståndarna i skogshuggarhallen.

8. Vöikers är nykomlingar men har värvat friskt och verkar ha en stabil trupp inför premiäråret i div 1. Det verkar som att de ska ledas framåt av deras kroatiske landslagsman Marcus Jovic, 16 p på tre matcher låter som han har lite ansvar för att det ska fungera framåt. Oklart hur deras samarbete med Växjö vipers fungerar men beroende på hur spelare kommer att gå där i mellan så kan placering i tabellen skifta!

7. Södradal är ett lag som jag vet väldigt lite om, deras store stjärna Elliot öser in poäng i tvåan. Hur han kommer leverera i ettan kan jag inte svara på. Men förmodligen kommer han leverera många påsar. Men tror att Södradal kommer klara kontraktet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela