Inför Malmhaug KFUM

Publicerad 2013-10-26 22:37:00 i Allmänt,

Två raka vinster, och lite poängtapp i toppen av tabellen ger Lönsboda chans att haka på kvalplatserna i tabellen. Senast vann KFUM i en match som betydde noll för Lönsboda men så det är dax för revanch. Två lag som gör väldigt lite mål så förväntar mig att det slutar med en uddamålsseger 4-3 till något av lagen. Tittar man på formen så är det förhoppningsvis til Lönsbodas fördel. 
Simon har gjort 8+0 än så länge så sätter en slant på att han gör det avgörande 4-3 målet. 
 
Hoppas det kommer många Lönsboniter och stöttar vårt kära lag!
 
//Linnea Gryler. 

Förlust mot Craftstaden

Publicerad 2013-10-23 14:12:32 i Allmänt,

Craftstaden förlust 6-5 Craftstaden är ett kollektiv som springer och springer, spelar hår (fult?) och är duktiga på innebandy! Svårt att slå, speciellt när detta toppas med ett trägolv som det inte såg ut som att någon i Lönsboda kunde hantera. Matchen i sig var, hmm .. korta spelsekvenser, massa slag å tacklingar. Spetsat med massa misstag och några av säsongens absolut mest slumpartade och fula mål från båda lagen. Ingen match som kommer gå till historieböckerna. Ekman i Craftstaden var den som stack ut. Sammanfattningsvis: Inte många poäng kommer tappas i denna hall, frågan är hur bra de löser bortamatcherna. Solklar topp 4a.

Paus

Publicerad 2013-10-23 14:03:00 i Allmänt,

Som kanske märks så har jag tagit paus i mitt bloggande. Bloggen tar tid som jag inte har för tillfället, å då gästbloggande varit svagt så har det varit tyst här. Men tror att jag kommer komma tillbaka när tid ges.

Omgång 4 del 2

Publicerad 2013-10-05 13:00:00 i Allmänt,

Slätafly - Lagan
 
Lagan har varit visat att det inte blir lätta att plocka treor från, men de brukar var saga på bortaplan. D'état göra att jag håller Flyers som favoriter I en tät match!
 
8-7
 
Craftstaden - Lönsboda 
 
Johan Bengtsson sâgs varit het I veckan och göra tre mål!!
 
5-5
 
Vöikers - westervik
 
Vöikers tar enenkel trea mot jumbon!
 
10-3
 

omgång 4

Publicerad 2013-10-04 11:09:28 i Allmänt,

Åstorp/Kvidinge - IK Stanstad
 
Som så många gånger tidgare nämnt så tror jag Å/K vinner serien och jag tror även att Stanstad åker ur. Så ja jag tror Å/K vinner denna match betryggande, två raka vinster i ryggen och god stämning i truppen gör att de inte får några problem här.
 
9-2
 
Landskrona - Munka - Ljungby
 
Intresant match då jag ser dessa lag som ungefär lika bra. Landskrona med en bra defensiv och Munka med en bra offensiv. Vilket är viktigast? Jag tror faktiskt på Munka i denna match då de verkar ha något trevlig på gång. Blandat lite resultatmessigt än så länge men tror de får ihop det mot Falcons och tar en knapp seger!

4-5
 
 

Tillbaka

Publicerad 2013-10-04 11:02:56 i Allmänt,

Har inte haft mycket tid till bloggen de senaste två veckorna och där av har det blivit dåligt med updateringar. Om man vill tro att det beror på att Lönsboda förlorar så är det helt ok att tro som man vill. Så Lönsboda har alltså förlorat de senaste två matcherna.. Mot Vöikers var det en jämn match, mycket slarv från båda lagen, men lönsboda hade ändå matchen kändes det som då de gick fram till 2-4, men några bjudningar senare var det 4-4 och helt öppet. Vöikers åker får en straff 50 min in i matchen och avgr där matchen då de sedan kan spela på Lönsbodas misstag sista 10. Vöikers var ett bra lag och kommer hamna högre än vad jag tippade dem innan säsongen, framförallt på grund av sin gredd vilket få lag har i denna serie. 
 
Mot Å/K var det mindre boll för Lönsboda och man märkte att Å/K var ett starkt lag, dok var matchen jämn då Lönsboda spelar ett stabilt försvarsspel. Lagen följs åt i målprotokollet fram till 3-3, då åker Lönsboda på en utvisning för hands i ofarlig situation (lite oflyt tycker ja). I Boxplay missar Lönsboda ett friläge och istället gör Å/K mål i kontringen efter och för andra matchen i rad åker Lönsboda på en mål när man har känning på att vända matchen till sin fördel. Efter detta behöver Lönsboda chansa mer och Å/K som är ett mycket bra och nogrant lag som spelar med högkavlitet! straffade sina motståndare när minsta chans gavs. Vilket ledde till ett 5-3 mål. 4,5 spelvändningsmål av Å/K visar hur giftiga de är i det momentet! För övrigt räddade Hoppe i Lönsboda mål 2 straffar, Kul!
 
Nästa macth är inte lättare än de senast då obesegrade Craftstaden står på schemat. Ett lag jag aldrig sett spela så kan inte uttala mig om hur jag tror matchen kommer utspela sig. Hoppas mina ppjkar vänder den dåliga trenden och tar en trea imorgon!
 
Serien efter tre omgångar är intresasnt, många lag som slår varandera och oerhört svårt att säga var lag står för tillfället. Craftstaden och Å/K har visat styrka och westervik svaghet. där i mellan är allt högst oklart // ihuvetpåFjås
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela