Tillbaka

Publicerad 2013-10-04 11:02:56 i Allmänt,

Har inte haft mycket tid till bloggen de senaste två veckorna och där av har det blivit dåligt med updateringar. Om man vill tro att det beror på att Lönsboda förlorar så är det helt ok att tro som man vill. Så Lönsboda har alltså förlorat de senaste två matcherna.. Mot Vöikers var det en jämn match, mycket slarv från båda lagen, men lönsboda hade ändå matchen kändes det som då de gick fram till 2-4, men några bjudningar senare var det 4-4 och helt öppet. Vöikers åker får en straff 50 min in i matchen och avgr där matchen då de sedan kan spela på Lönsbodas misstag sista 10. Vöikers var ett bra lag och kommer hamna högre än vad jag tippade dem innan säsongen, framförallt på grund av sin gredd vilket få lag har i denna serie. 
 
Mot Å/K var det mindre boll för Lönsboda och man märkte att Å/K var ett starkt lag, dok var matchen jämn då Lönsboda spelar ett stabilt försvarsspel. Lagen följs åt i målprotokollet fram till 3-3, då åker Lönsboda på en utvisning för hands i ofarlig situation (lite oflyt tycker ja). I Boxplay missar Lönsboda ett friläge och istället gör Å/K mål i kontringen efter och för andra matchen i rad åker Lönsboda på en mål när man har känning på att vända matchen till sin fördel. Efter detta behöver Lönsboda chansa mer och Å/K som är ett mycket bra och nogrant lag som spelar med högkavlitet! straffade sina motståndare när minsta chans gavs. Vilket ledde till ett 5-3 mål. 4,5 spelvändningsmål av Å/K visar hur giftiga de är i det momentet! För övrigt räddade Hoppe i Lönsboda mål 2 straffar, Kul!
 
Nästa macth är inte lättare än de senast då obesegrade Craftstaden står på schemat. Ett lag jag aldrig sett spela så kan inte uttala mig om hur jag tror matchen kommer utspela sig. Hoppas mina ppjkar vänder den dåliga trenden och tar en trea imorgon!
 
Serien efter tre omgångar är intresasnt, många lag som slår varandera och oerhört svårt att säga var lag står för tillfället. Craftstaden och Å/K har visat styrka och westervik svaghet. där i mellan är allt högst oklart // ihuvetpåFjås
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela