Poängligan top 10

Publicerad 2013-09-08 02:12:00 i Allmänt,

En vecka (drygt) Kvar till seriepremiären och vad passar då inte bättre än en liten tippning av poängligan! Oerhört svårt att tippa detta såklart men kul att spekulerar och framförallt att jämföra mina gissningar efter säsongen.
 
1. Klintorph Westervik. En sjuk poänggörare som kommer spela i ett kontrande lag där han får mängder med speltid, vinner poängligan på 65 poäng.
 
2. Brendheden Åstorp/Kvidinge. Kom även tvåa förra säsongen. Kommer göra något färre poäng än i fjor då ÅK har fler bra spelare om kommer ta plats.
 
3 Hirschman Wästervik. Kommer ha samma scenario som vinnaren av poängligan och tillsammans kommer de att stå för 90 % av Westerviks mål.
 
4. Jovic Vöikers. Har visat stor målform i div 2 Småland och även på träningsmatcherna. Är en rightare med mkt vinkel, förväntar mig mkt skott och mkt mål.
 
5. Bremer Åstorp/Kvidinge. En av bröderna kommer komma top 10 vem av dem vet jag ej. .
 
6. Winther Landskrona. Snabbast i serien, får mest chanser på grund av det, kommer bli många poäng och utvisningsminuter!
 
7. Ekman Craftstaden. Vann poängligan i Cs förra säsongen, och då jag tror på dem i år så bör de ha med en spelare i top 10.
 
8.Ramvall Slätafly. Nu när "Ålen" har lämnat är det en tung börda för Ramvall att stå för poänggörandet i Flyers. Han har ett av seriens bästa skott och kommer få väldigt mycket istid vilket kommer ge honom en 8e-plats.
 
9.Tufvesson Åstorp/Kvidinge kom högt i poängligan ifjor, kraftfull rightare som kommer leverera även i år. Dock andra som tar mer plats som tidigare nämnt vilket ger några färre poäng.
 
10. Vet ej. kommer inte gissa på denna plats bara att det kommer att krävas 41 poäng för att knipa den.
 
 
Kommer att dyka upp en tippning av första omgången om några dagar, Håll koll på bloggen kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela